BOOTCAMPS

BOOTCAMPS BIJ DE SCHILP IN RIJSWIJK

Woont u in Den Haag of Rijswijk en wilt u begeleiding in het sporten?

BOOTCAMP

EFFECTIEF TRAINEN IN DE BUITENLUCHT

Wij zijn trots om drie verschillende soorten bootcamps aan te bieden die geschikt zijn voor alle fitnessniveau’s. Onze trainers zorgen voor uitdagende en effectieve trainingen die gericht zijn op het opbouwen van spierkracht, uithoudingsvermogen en algemene fitheid. Onze bootcamps zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leuke en uitdagende workout, en vinden plaats in de buitenlucht om optimaal te kunnen genieten van de natuur. Doe mee aan onze bootcamps en ontdek wat je kunt bereiken met de juiste begeleiding en motivatie!

AANBOD BOOTCAMPS

VOOR ELK EEN PASSENDE BOOTCAMP

 Ons aanbod bestaat uit:

  • Ouder kind bootcamp (4-11 jaar)
  • Jeugd Bootcamp (11-16 Jaar)
  • Bootcamp (16-99 jaar)
  • Buiten training all round (55-99 jaar)

  • Bij de Ouder kind bootcamp (4-11 jaar) trainen ouders samen met hun kinderen. Tijdens deze bootcamp is er meer aandacht voor spelelementen, maar worden er ook fysieke uitdagingen aangegaan. Ouders kunnen bijvoorbeeld oefeningen doen op een hoger niveau of meer herhalingen maken.
  • De Jeugd Bootcamp is bedoeld voor jongeren tussen de 11 en 16 jaar en biedt een combinatie van sport, plezier en sociale interactie. Elke woensdag avond van 19:oo tot 20:00.
  • Onze reguliere Bootcamp is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar die op zoek is naar een uitdagende en effectieve workout. Deze worden meerdere keren per week aangeboden. Bekijk ons schema op de website voor de beschikbare avonden.
  • De Buiten training all round is bedoeld voor mensen tussen de 55 en 99 jaar oud. We bieden een grote variatie aan oefeningen en spelvormen aan, zodat iedereen kan meedoen, ongeacht eventuele fysieke belemmeringen en/of fitheid. Kom lekker buiten trainen met leeftijdsgenoten op woensdag van 11:00 tot 12:00 uur.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Wij nodigen je graag uit om een proeftraining bij ons te volgen. Op deze manier kun je zelf ervaren wat onze bootcamps te bieden hebben. Als je na de proeftraining enthousiast bent geworden, kun je via onze website een abonnement of strippenkaart aanschaffen om deel te nemen aan onze bootcamps.

Als je medische klachten hebt, is het belangrijk om voorafgaand aan de training contact met ons op te nemen voor een gesprek. Zo kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en kunnen we eventuele aanpassingen doen om de training veilig en verantwoord te laten verlopen.

TRAININGSDOELEN

Onze bootcamps hebben als doel om de fysieke conditie van de deelnemers te verbeteren door middel van uitdagende en effectieve workouts. Daarnaast willen we sociale interactie en plezier bevorderen door het samen trainen in groepsverband. Onze bootcamps zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle leeftijden en fitnessniveaus, waarbij onze professionele trainers zorgen voor de juiste begeleiding en aanmoediging om deelnemers te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Ongeacht het type bootcamp dat je kiest, ben je verzekerd van een leuke en uitdagende training die je zal helpen je fysieke en mentale grenzen te verleggen..

TRAININGSFACILITEITEN

Onze trainingsfaciliteiten bevinden zich op het Prinsen Irenen-Sportpark , gelegen achter het zwembad De Schilp in Rijswijk. De toegang tot het sportpark is mogelijk via de ingang van de korfbalvereniging. Onze bootcamplocatie bevindt zich bij de korfbalvelden achterste veld, of indien nodig, verder naar links achter de sporthal. Dit is afhankelijk van de bezetting van het sportpark. Bij hoge uitzondering wijken we uit naar de beachvolleybalvelden, die uit zand bestaan.

VERWIJZING IS NIET NODIG

U heeft voor personal training geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct een afspraak met ons maken. Bij twijfel raadplegen wij een sportfysiotherapeut of indien nodig uw huisarts.

Whatsapp chat openen
1
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?
Scan de code
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?