OVER ONS

WIE ZIJN PUUR FITNESS RIJSWIJK?

PUUR FITNESS HEEFT OPGELEIDE TRAINERS TOT UW DIENST

HET TEAM ACHTER PUUR FITNESS

SVEN HUIZINGA

Ik ben Sven, 40 jaar, trainer/begeleider en sportfysiotherapeut bij PUUR.

Vanuit mijn studie ben ik in de sport begonnen op ondertussen een heleboel verschillende fronten. Van drakenbootvaren tot aan fietsen en van vechtsport tot aan begeleide oudere groepen.

Vanuit mijn passie voor sport en bewegen heb ik mij op vele fronten ontwikkeld om mensen met en zonder klachten te helpen binnen allerlei verschillende takken van sporten. Neem gerust contact met me op om te kijken wat ik voor u kan betekenen.

TONNIE TROMPERT

Mijn naam is Tonnie Trompert , 29 jaar wonend in Leidschendam.

Qua sport doe ik graag aan kickboksen, krachttraining, zwemmen en mountainbiken.

Ruim 10 jaar ben ik werkzaam in de sport als Personal trainer en nu ongeveer 2 jaar ook bij PUUR.

Mensen mentaal en fysiek sterker maken, grenzen laten verleggen en bijdragen aan een betere kwaliteit van leven zorgt ervoor dat ik dit werk nog altijd met veel plezier doe!

Mocht je vragen hebben over voeding of training, loop even langs !

RUTGER BERGSMA

Ik ben Rutger, 19 jaar oud en kom uit Delfgauw. Na mijn HAVO heb ik voor de opleiding fysiotherapie gekozen, omdat ik me al heel lang met sport bezighoudt en erachter wilde komen hoe alles nou werkt van het lichaam. Tijdens het sporten liep ik tegen veel blessures aan, heel irritant maar tegelijk ook erg interessant als je wilt weten hoe precies het herstel gaat. De opleiding doe ik aan hogeschool Leiden en zit nu in het 2de jaar. Na de opleiding wil ik de master sportfysiotherapie en manueel fysiotherapie gaan volgen, omdat toch de sportkant me heel erg aanspreekt. Ik werk nu alweer een jaar bij PUUR. Hier verzorg ik op dinsdagavond en donderdagavond en zaterdagochtend de bootcamps en begeleid ik mensen in de sportschool. In mijn vrije tijd kan je me vinden in de sportschool en op het voetbalveld.

PRISCILLA SMIT

Hoi allemaal!
Ik ben Priscilla 24 jaar en ben gastvrouw en administratief medewerkster bij sportschool PUUR. Naast mijn baan in mijn eigen dansschool is dit een leuke en mooie combinatie om in de sportschool te werken en mijn ervaring over fitness te vergroten. Ik vind het leuk om mensen op de juiste manier te kunnen helpen en mijn ervaringen te kunnen delen met jullie in het gebeid van fitness.

 

 

OPGELEIDE TRAINERS

ALTIJD KWALITEIT

UNIEK IN DE OMGEVING

GEDIPLOMEERDE TRAINERS

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Whatsapp chat openen
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?