MEDISCHE FITNESS

VERANTWOORD SPORTEN IN DE SCHILP IN RIJSWIJK

Woont u in Den Haag of Rijswijk en wilt u medisch verantwoord fitnessen?

MEDISCHE FITNESS

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Medische fitness is een vorm van fitness waarbij u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut gaat trainen. Het combineert de voordelen van fysiotherapie en fitness waardoor u heel doelgericht kunt trainen. U beweegt ter preventie van lichamelijke klachten, als vervolg op fysiotherapie, als ondersteuning in een hersteltraject, bij klachten aan spieren of gewrichten of omdat u gewoon op een verantwoorde manier aan uw gezondheid/conditie wilt werken. Leeftijd en beginniveau spelen geen rol.

TRAINEN OP MAAT

VERANTWOORD SPORTIEF

Samen met u stemmen we uw persoonlijke training af op uw eigen mogelijkheden en conditieniveau. Tijdens de training is er veel aandacht voor een juiste houding, een juiste uitvoering van de oefeningen en een goede opbouw van de training. Dit alles in prettige, ruime omgeving en in ontspannen sfeer.

HOE GAAN WE TE WERK

Voordat u start met medische fitness stellen we een op maat gesneden trainings- of oefenprogramma voor u samen. Dit doen we op basis van een intakegesprek. U kunt op aanvraag een fitheidstest doen, hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

ONZE LOCATIE

Wij zijn gevestigd zijn in een sportcomplex. Op een steenworp afstand van Den Haag, in Rijswijk. Onze medische fitnessruimte is voorzien van uitstekende apparatuur en voorzieningen zodat u op plezierige wijze doelgericht kunt sporten.

TRAININGSFACILITEITEN

In onze personal trainingen maken wij gebruik van bijvoorbeeld de fitnesszaal, maar eventueel ook aangevuld met buitentraining of het zwembad. Dit wordt mede met u bepaald om de training zo passend mogelijk te maken op uw doelen en uw wensen.

VERWIJZING IS NIET NODIG

U heeft voor medische fitness geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct een afspraak met ons maken. Bij twijfel raadplegen wij een sportfysiotherapeut of indien nodig uw huisarts.

Whatsapp chat openen
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?