Woont u in Den Haag of Rijswijk en wilt u begeleiding in het sporten?

Waarom een Personal Trainer?

Iedereen weet wel dat bewegen en sporten goed is voor een mens. Velen beginnen en stranden weer om verschillende redenen. Hun doel wordt niet behaald, ze weten niet wat ze moeten doen, het is ééntonig of missen de stok achter de deur. Een personal trainer helpt u hierbij. Zij geven na een intake hun trainings advies uit. Aangevuld met voedingshulp, coaching/begeleiding, metingen en proberen samen met u uw doelen te behalen. Zij geven u de stok achter de deur om uw doel te behalen.

Mocht u al wel een tijd sporten en het idee hebben dat u al langer op een plateau blijft hangen. Dan kunt u ook een personal trainer raadplegen in een adviserende rol, om uw training en uw doelen is nader te bekijken. Hierin zal hij dan nader adviseren en eventueel u nieuwe trainingen aanleren.

Totaalpakket voor Personal Training

Bij PUUR kunnen wij mensen van alle leeftijden adviseren over sporten en bewegen. Met de juiste, op maat gesneden trainingen en begeleiding willen wij -net als u- dat u zo goed mogelijk uw (sport) doelen behaald.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Begeleiding, Personal training
  • Persoonlijke trainingsschema’s om conditie en/of kracht te verbeteren
  • Vragen over beweging en lichaamshouding
  • Speciale begeleiding of training tijdens of na een ziekte, na een operatie of bij een chronische aandoening
  • Persoonlijk (preventief) advies en teamadvies
  • Een preventieve check-up, voor bijvoorbeeld sporters of sportclubs

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens de intake stellen we u vragen en doen we onderzoek/metingen om erachter te komen wat uw huidige fysieke status is. Vervolgens stellen we -in overleg met u- het gewenste, persoonlijke trainingsplan op. In het trainingsplan nemen we houdings- en bewegingsadviezen op, oefeninstructies en andere afspraken, passend bij uw situatie.

Trainingsdoelen

Voor ons telt uw resultaat: lichamelijk herstel of het bereiken van een fysiek bewegingsdoel. Wij staan voor een adequaat traject, niets meer of niets minder dan noodzakelijk om uw doel te bereiken. Trainingsdoelen kunnen gericht zijn op bijvoorbeeld: gewichtsvermindering, spierversterking en conditieverbetering of preventie van secundaire complicaties.

Diverse trainingsfaciliteiten

In onze personal trainingen maken wij gebruik van bijvoorbeeld de fitnesszaal, maar eventueel ook aangevuld met buitentraining of het zwembad. Dit wordt mede met u bepaald om de training zo passend mogelijk te maken op uw doelen en uw wensen.

Verwijzing is niet nodig

U heeft voor personal training geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct een afspraak met ons maken. Bij twijfel raadplegen wij een sportfysiotherapeut of indien nodig uw huisarts.