BEGELEID SPORTEN: Golden Sports

VERANTWOORD SPORTEN MET BUURTGENOTEN IN RIJSWIJK

Woont u in Den Haag of Rijswijk en wilt u begeleid sporten?

Golden Sports Buiten.

Bent u 55 jaar of ouder dan kunt u meedoen aan onze trainingen. Ook als u lichamelijke klachten heeft. Wel is het belangrijk dat u zonder stok kunt lopen. Kom gewoon naar de training bij u in de buurt en u kunt het uitproberen. U hoeft zich niet van tevoren op te geven, maar op de locatie vult u een aanmeldingsformulier in. Daarin geeft u aan welke klachten u heeft en wat uw contactgegevens zijn. Ook kunt u ons hiermee toestemming geven om u een enquête te sturen met vragen over de training en uw ervaren fitheid. 

Kleding

U hoeft geen speciale kleding aan te schaffen. Makkelijk zittende kleding met iets warms voor na afloop is genoeg. Sportschoenen zijn wenselijk maar niet verplicht.

Begeleiding

De trainingen worden  gegeven door een fysiotherapeut of een professionele trainer met een sportachtergrond. Soms worden zij geholpen door stagiaires.  De trainers gebruiken aangepaste sport- en spel materialen die veilig zijn in gebruik. 

 Kosten

U kunt per keer betalen of een strippenkaart (11 keer) kopen die onbeperkt geldig is. De kosten per training variëren van € 3,50 euro per keer bij aanschaf van een 10 strippenkaart. Wanneer u niet meedoet, hoeft u ook niet te betalen.

 

De inhoud van de training

We starten met een gezamenlijke warming-up: we maken de spieren los en werken aan conditie. Daarna doen we drie verschillende activiteiten, 15 minuten balans en coördinatie, 15 minuten  spierkracht en lenigheid en 15 minuten sport en spel. We doen steeds verschillende sport- en spelactiviteiten. We sluiten af met een cooling down.

Na de training

Na afloop kunt of thee of koffie drinken met elkaar.

HOE GAAN WE TE WERK

Kom lang. train een keer mee en als u het leuk vond ontvangt u van ons een inschrijfformulier.

VERWIJZING IS NIET NODIG

U heeft voor de Golden Sports geen verwijzing van uw huisarts nodig. U kunt direct een afspraak met ons maken. Bij twijfel gaan we in overleg.

Whatsapp chat openen
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?